:: Contest My Blog Simple But Cun ::


Assalamualaikum..
Peace upon to all...
Apa khabar iman hari ini...
Moga2 sentiasa dalam jagaanNYA ^^
inshaAllah...














Hari ini tetibe rasa gatal nk join contest...
Walaupun sebenarnya Ain xreti & xpernah pun join sebelum ni....
P disebabkan sudah di tag...
oleh Cik Emy...
plus tiada kerja nak dibuat....
dengan sukarela join la contest ni....huhu... ^^



















Sebenarnya contest ni dia punye penganjur ialah Miss Dina & Najla..
walaupun Ain baru je follow belog diorang..
p Ain nak cuba naseb la kan....huhu 
walaupun belog Ain xdela cun sangat..
tapi definitely memang belog ain sangat simple..huu
Antara syarat2 yang dikemukakan oleh 2 bidadari  iaitu Najla dan Dina :


















::SYARAT PENYERTAAN::
-Terbuka kepada warga Malaysia.\lelaki dan perempuan/
-Wajib follow blog Cik Najla dan Cik Dina \utk mengetahui perkembangan selanjutnya/
-Wajib like fanpage Cik Najla \akan update pasal contest disana/
-Jika kurang daripada 20 penyertaan, maka contest ini akan dibatalkan secara automatik
-Link www.sayaawesome.blogspot.com / tidak akan diterima dan di shoutbox juga.
-Pos kan link anda di comment box Najla \jika anda dari blog Najla/ Comment box Dina\jikan anda dari blog Dina/
-Tag 2 atau lebih rakan blogger anda dan pastikan mereka tahu











Jom Kita tengok hadiah2 ny pulak..huu
First  : shawl and vintage ring
Second : owl neclace
Third : header and banner flash












So here Ain  tag 5 blog yang Ain ase simple tapi CUNNN...
mereka yang bertuah adalah...
jeng jeng jeng










sape2 yang nak join dialu2kan yaa...
tiada paksaan k...
Ain xmengharapkan hadiah pun...
p lau dapat xtolak..hehehe :p
dat's all..

Salam.

Nota Hati 1 : Aku cuba intai masa hadapan, ingin lihat apa yang bakal terjadi .
 Tapi masa berkata padaku, tak perlu diintai kerana
 aku sendiri yang menentukan apa yang akan terjadi itu.. 
Berusaha!!! ^^

Comments

♥AienNajwa♥ said…
thanks dear tag..if free, sy join yer..=)
::WafaIrdina:: said…
@♥AienNajwa♥ : otey mydear....my pleasure...if free join lar...tiade paksaan..just 4 fun..huu ^^
::WafaIrdina:: said…
@♥AienNajwa♥ : otey mydear....my pleasure...if free join lar...tiade paksaan..just 4 fun..huu ^^
Ungu Violet said…
rajin join segmen...
all da bez..:)
::WafaIrdina:: said…
@Ungu Violet said : masyeh yaa dear..hehehe...tlebih rajen lak rini...sukarela lak 2 join..xpenah2 pn join sblm ni..heee

law free mai la join skali..try our luck..huu^^
wahh..rajin join contest..
kite susah nk join contest sbb xde fb huahuahua...
Isma Haneefa said…
tQ tag:)
*trharu sbb jrang ditag:')
::WafaIrdina:: said…
@Teenager Housemaid : heheh..mood ajen dear...
it's otey...juz suka suki jer tag..huhu^^
::WafaIrdina:: said…
@Isma Haneefa : welkan dear..masyeh ugak cos selalu jenguk kt belog ain naa...^^
farah x penah join jga.. sbb x reti..lhihi
::WafaIrdina:: said…
@nur farahin binti sulaiman : same goesry join..try our luck ^^ with ain...ni first time join...hehehe..mai la t
eh,,,
gud luck yerk...:)
::WafaIrdina:: said…
@si kiut lavender : np cm tkezut je...ain xbese join contest...cm plik je kn..huhu...masyeh yaa wish me luck..^^

Popular posts from this blog

| Hijrah | Kembali Menilai Siapa Diri Kita, Kita Hanya Hamba |

:: Jangan Pandang Pada Luaran ::

| Tarikh Itu Semakin Hampir...Jom Counting Down ! |