:: Contest My Blog Simple But Cun ::


Assalamualaikum..
Peace upon to all...
Apa khabar iman hari ini...
Moga2 sentiasa dalam jagaanNYA ^^
inshaAllah...














Hari ini tetibe rasa gatal nk join contest...
Walaupun sebenarnya Ain xreti & xpernah pun join sebelum ni....
P disebabkan sudah di tag...
oleh Cik Emy...
plus tiada kerja nak dibuat....
dengan sukarela join la contest ni....huhu... ^^



















Sebenarnya contest ni dia punye penganjur ialah Miss Dina & Najla..
walaupun Ain baru je follow belog diorang..
p Ain nak cuba naseb la kan....huhu 
walaupun belog Ain xdela cun sangat..
tapi definitely memang belog ain sangat simple..huu
Antara syarat2 yang dikemukakan oleh 2 bidadari  iaitu Najla dan Dina :


















::SYARAT PENYERTAAN::
-Terbuka kepada warga Malaysia.\lelaki dan perempuan/
-Wajib follow blog Cik Najla dan Cik Dina \utk mengetahui perkembangan selanjutnya/
-Wajib like fanpage Cik Najla \akan update pasal contest disana/
-Jika kurang daripada 20 penyertaan, maka contest ini akan dibatalkan secara automatik
-Link www.sayaawesome.blogspot.com / tidak akan diterima dan di shoutbox juga.
-Pos kan link anda di comment box Najla \jika anda dari blog Najla/ Comment box Dina\jikan anda dari blog Dina/
-Tag 2 atau lebih rakan blogger anda dan pastikan mereka tahu











Jom Kita tengok hadiah2 ny pulak..huu
First  : shawl and vintage ring
Second : owl neclace
Third : header and banner flash












So here Ain  tag 5 blog yang Ain ase simple tapi CUNNN...
mereka yang bertuah adalah...
jeng jeng jeng










sape2 yang nak join dialu2kan yaa...
tiada paksaan k...
Ain xmengharapkan hadiah pun...
p lau dapat xtolak..hehehe :p
dat's all..

Salam.

Nota Hati 1 : Aku cuba intai masa hadapan, ingin lihat apa yang bakal terjadi .
 Tapi masa berkata padaku, tak perlu diintai kerana
 aku sendiri yang menentukan apa yang akan terjadi itu.. 
Berusaha!!! ^^

Comments

♥AienNajwa♥ said…
thanks dear tag..if free, sy join yer..=)
::WafaIrdina:: said…
@♥AienNajwa♥ : otey mydear....my pleasure...if free join lar...tiade paksaan..just 4 fun..huu ^^
::WafaIrdina:: said…
@♥AienNajwa♥ : otey mydear....my pleasure...if free join lar...tiade paksaan..just 4 fun..huu ^^
Ungu Violet said…
rajin join segmen...
all da bez..:)
::WafaIrdina:: said…
@Ungu Violet said : masyeh yaa dear..hehehe...tlebih rajen lak rini...sukarela lak 2 join..xpenah2 pn join sblm ni..heee

law free mai la join skali..try our luck..huu^^
wahh..rajin join contest..
kite susah nk join contest sbb xde fb huahuahua...
Isma Haneefa said…
tQ tag:)
*trharu sbb jrang ditag:')
::WafaIrdina:: said…
@Teenager Housemaid : heheh..mood ajen dear...
it's otey...juz suka suki jer tag..huhu^^
::WafaIrdina:: said…
@Isma Haneefa : welkan dear..masyeh ugak cos selalu jenguk kt belog ain naa...^^
farah x penah join jga.. sbb x reti..lhihi
::WafaIrdina:: said…
@nur farahin binti sulaiman : same goesry join..try our luck ^^ with ain...ni first time join...hehehe..mai la t
eh,,,
gud luck yerk...:)
::WafaIrdina:: said…
@si kiut lavender : np cm tkezut je...ain xbese join contest...cm plik je kn..huhu...masyeh yaa wish me luck..^^

Popular posts from this blog

:: Jangan Pandang Pada Luaran ::

| Hijrah | Kembali Menilai Siapa Diri Kita, Kita Hanya Hamba |

| Tarikh Itu Semakin Hampir...Jom Counting Down ! |

| Pray For Them |


Saudara-saudara kita di bumi Palestin sedang berjihad dalam menegakkan agama Islam. Walaupun kita tak dapat berjihad dan menolong mereka di sana, marilah berdoa supaya saudara-saudara kita di sana mendapat kekuatan dan mendapat lindungan daripada Allah SWT kerana doa adalah senjata orang Islam. Tolonglah mereka dengan DOA! Ya Allah, satukan hati kami umat Islam sedunia supaya Yahudi laknatullah dapat dihancurkan. Info terkini mengenai saudara-saudara kita di sana boleh lihat di FB AMAN PALESTINE. Marilah kita sama-sama menderma untuk mereka dan moga-moga dengan sumbangan yang kita buat itu dapat menyelamatkan nyawa dan membantu saudara-saudara kita di sana. Boikot juga barangan Yahudi. Kita satu ummah sekat ekonomi mereka!