| Kisah Dibelanja 1.1.2012 |




Assalamualaikum..
Peace upon to all..
moge2 hari ini lebih baik dari semalam..
inshaAllah.. ^^













Hari ini juz nak ceritera sedikit kesah
yang terjadi pada hari first 2012...
best kan kalau setiap hari ni semua benda yang kita nak orang lain yang belanja..kan
 pape pun kalau ada yang belanja, mesti rase rasa mahu melompat je.
malu tapi mahu gitu...kan...
thanx a lot kepada dia yang sudi blanje....
ganjaran sebab terpaksa menungggu 2 3 jam...huhu ^^
terima kasih daun keladi... lain kali belanja lagi...
jom kita tengok gambar dibelanja...haha
xmo tunjuk banyak2..t ada jugak yang jeles..heee















my favourite one...ice cream vanila chip + coklat...
k lar...xmo ceritera panjang2....
juz nak share kesah yang berlaku hari ini...
kisah dibelanja.....huuu
k lar..dat's all...
sape2 nak blanje ain gtw nar....
sedeqah 2 kan amat dituntut dalam islam...
bak kata pepatah arab    ;
tangan yang memberi lebih baik daripada tangan yang menerima...
soooo...
hulurkan tangan ringankan beban...huu^^





Peace to all...
Salam.

Nota Hati 1 : Jika perubahan yang dilakukan itu sebab Allah...
 insyaAllah, segala ujian yang datang pasti dapat dilalui...
 sabar.. dan baik jadi diri sendiri kan...? ^^

Comments

Isma Haneefa said…
waahhh..nak sikit! haha...beshnyer awal tahun ade org belanja... rasanya murahlah rezeki smpai ke penghujung tahun;)
::WafaIrdina:: said…
@Isma Haneefa : hehehe,,rezeki d awal tahun..alhamdulillah..^^

ameen..mudah2an..rezeki utk kiter xkan pernah tertutup sapa bile2..inshaallah..sbb Allah itu maha Penyayang dan Dialah yang membuka rezeki utk kita...^^
halamak sedap nye tengok eskem tu . hhee:)
::WafaIrdina:: said…
@::ini belog saya . cinta hati saya:: : sis..lmwe xmyinggah d cni..cbuk yaa..moge2 Allah permudah urusmu..hee

haah..sgt sedap iice cream 2..y big punye 2..huhu..^^
terliur kite tengok aiskrim tu...:0
::WafaIrdina:: said…
@Teenager Housemaid : mmg sodap pun miss m...heee..t ain blanje naa..haha ^^
Ckin Kembaq said…
bila nak belanja sini pulak?ngeh2x
::WafaIrdina:: said…
@Ckin Kembaq : amboiii..soklan cepumas ni..hehehe..ngah ciput ni...no money no talk..hehehe ^^
alalala...
beznya 1st day utk thun baru dah ada benda baek yg berlaku...:0

nanak jgak...my fav also..:P
::WafaIrdina:: said…
@eiyzniey : huhu..mmg sedap pun...sekrim vanila chip campoq cokelat..heee...

@si kiut lavender : hehehe..sgt bes tw..rejeki d awal tahun...mudah2an pasni lagi banyak mende baek yg dtg..hehehe..inshaallah..

*nak jugak??t elaun da masuk ain blanje...hahaha..ain pos laju..huu
★ aIsyaH ★ said…
wah..yummy..sedpnya ice-cream..
nk jugak...share2 la..hee..=D
::WafaIrdina:: said…
@★ aIsyaH ★ : hee..hee..ad rjeki lebih ain share....huhu^^
::WafaIrdina:: said…
@Waiz Aufa (Penasihat Yang Setia) : singgahla sambil makan aiskrim vanila chip nge cokelat ek..hee

Popular posts from this blog

:: Jangan Pandang Pada Luaran ::

| Hijrah | Kembali Menilai Siapa Diri Kita, Kita Hanya Hamba |

| Tarikh Itu Semakin Hampir...Jom Counting Down ! |