| Trying |


Assalamulaikum....


ntah kenape lah air mata neh laju jaa kuar mcm air paip yg dibuka tahap maksimum...
tertiba kenangan dulu datang bertandang tanpa di jemput...



harap harap malam neh tdo dengan air mata yg akan hilang bila  bangun besok pagi..
dan memory dulu hilang dan takan kembali dah....
plisshhh pergi jauh jauh perasaan neh... tamaw ingat dah.... T.T




air mata..kenapa kau mengalir..
aku tak sedar,pipi ku dibasahi hujan air mata..
terasa hangat..
kenapa?
aku tahu kenapa..
kerana..aku merindui dia..
ye..aku rindu dia...
tapi mengapa?aku tak de sebab kenapa aku mesti rindu dia..
perlu ke sebab?
bagi aku..itu tak penting..sebab...ia adalah satu perasaan..
yang tak mampu aku ungkaikan dengan kata-kata...
aku terasa ingin berada di sisi dia..aku terasa bahagia bila begitu..
namun,mungkin itu lah sayang..
sayang aku pada nya..sayang yang tak mampu aku huraikan dengan perkataan...
rindukah dia pada aku?
biarlah mimpi menjawab segalanya...

H= HANYA
A= AKU
T= TAHU
I= ISI HATI KU....




Comments

aku HaniAsyira said…
wafa.. dahla music kat sini sedih... baca entri sedih sekali..

rasa bengang je kan kalo nangis benda yang xpatot nangis... lagi2 nangis pasal org yg xtentu ingat kiter..

eh2.. sy masuk tajuk kan ni... senyum-senyum sokmo wafa =)
..ika itu aku.. said…
apa pun kene strong k dear..
Atiqah Ivy said…
be strong wafa...
ati faham..
kadang2 ati pon camtu
be strong :)
nuruashia said…
hmmm..sbr.. nuru pon mgalami same feeling with u right now..:(
::WafaIrdina:: said…
@aku HaniAsyira : emm
betol
emo sket rini
k...senyum da ni
trying to keep smiling to all
:D
::WafaIrdina:: said…
@..ika itu aku.. : masyeh yaa sis..
inshaAllah i'll be strong
:D
::WafaIrdina:: said…
@Atiqah Ivy : soal prasaan memang susah nak dimengertikan
kan
emm
T.T
::WafaIrdina:: said…
@nuruashia : masyeh yaa sis
moge diberi kekuatan untuk bertahan
em
:(
Ungu Violet said…
naper ni dear...merindu seseorang ke?

merindu & terkenang tu normal la...kita manusia biasa kan!..

tapi semua tu mnjadikn kita lebih kuat..
be strong taw...jgn cedey2...:)
CekbOlat-bOlat said…
rindu bolat ye yayang :')
dah - dah jgn nges.. *hug*
cweet pinky said…
huu , d same la dear , sedeh ,
eKa said…
wow...igt org jauh ke ni
fathiahRAIHANA said…
be strong, Dia ada dengan kita :)
O CIKTEDDY said…
hidup x slalunya indah.. >,<
ct said…
ahala, music kt sini sgt mendayu..
btw, kte ni cam senasib jer..hihi..
pape pn..idup mst ceria, lau asyk muram..idup kte pn nmpak suram...
kne ngat langit xselalu cerah..adakala, mendung, panas, hujan..jdlah seperti hari selepas hujan coz bila terbit mentari, muncul sang pelangi yg mengindahkan suasana..huhu (^__^)
.cik syana. said…
:( hurmm..tak mampu nak diungkap dengan kata-kata. merinduinya jugaa T_T
kan bagus kalau lepas da tak contact tade perasaan pape lagi daa :(
Juliet_iRa~" said…
sbr k..hidup ni mmg ada psg surutnya..ada ms kita happy, ada ms kita sedih..

bila kita rs sedih..kita rs diduga..igtlah tu tandanya Allah sygkan kita..Allah nak ingatkan kita..

smilee..:)

Popular posts from this blog

:: Jangan Pandang Pada Luaran ::

| Hijrah | Kembali Menilai Siapa Diri Kita, Kita Hanya Hamba |

| Tarikh Itu Semakin Hampir...Jom Counting Down ! |