Thursday, 19 April 2012

| Hati Siapa Kosong? Sini Ubatnye.. |



Assalamualaikum..

Jum Dengar lagu Kosong…sambil2 ngah cari mood beresymen ni...hee..First time dengar lagu ni time otw jejalan kat KL baru ni..and first time dengar terus jatuh cinta…fall in love..cheeewah..:P



Actually sebelum2 ni lagu najwa latif memang Cik Ain suke dengar au.... Dyer punyer lagu & lirik simple but catchy..huuu...And honestly lagu ni best bangat okeeyy tak tipu.... anyway..dis is lirik lagu kosong by najwa latif..jom layannn...




Kau melihat diriku
Seperti sesuatu
Yang mencabar dirimu
Akal dan mindamu
Kau mendustaiku
Kau bilang mereka tak tahu
Siapa diriku
Sedangkan kau juga begitu

Segala kata cacian
Yang telah engkau berikan
Membuatku rasa kosong kosong

Setiap detik diperhatikan
Kau cari cara putar belitkan
Kau jadikan diriku kosong kosong

Kini aku bangkit
Membuktikan yang ku tak sakit
Dengan segala perit yang kau berikan
Kini aku pantas berjalan
Bergerak ke hadapan
Dan akan ku buktikan
Siapa diriku yang sebenar

Oo Oo
Kosong kosong

Segala kata cacian
Yang telah engkau berikan
Membuatku rasa kosong kosong

Setiap detik diperhatikan
Kau cari cara putar belitkan
Kau jadikan diriku kosong kosong

Segala kata cacian
Yang telah engkau berikan
Membuatku rasa kosong kosong
.................................................



Amacam ? Best kan? Tak best jugak ker? Tak best sudah! teehee~ ;) ehem..kalau korang nak dengar..try lar bukak youtube..xpun download lar kat maner2 ye..hee.. Okai! bye!Salam!



Nota Hati : Aku tak mampu menjaga cinta ini.. karena Allah sebaik2nya penjaga..Ku serahkan padaNya dan biarkan ia indah pada waktu yang ditentukanNya. Tak Usah kau ragukan tentang diri ini kerana Allah Always Be There.. Bersamamu,bersamaku ,Bersama kita...cukup doa sebagai komunikasi di antara kita…janganla melampaui batas dari apa Yang Allah tetapkan.. I do love you !

10 comments:

Norlida Ramli said...

suke gak lagu ni...
btl tu,lirik dia simple tp bermkna kn?huhu..

lama sgt x blogwalking dtg cni...rndu asenya..huhu :(

Wafa Irdina said...

@Norlida Ramli :huhu..simple but osem an...ske lar style dy...lagu2 dy pn smew...sume mmg sedap didgr wlpn juz maen lagu nge gitar...hee

2 la..lmew x sis dtg cni..rindu sis ugak...
:D

- Agunci - said...

'' Semalam adalah sejarah yang tidak dapat dipinda. Esok adalah khayalan yang belum nyata dan hari ini adalah kenyataan dan penentu siapa kita ''.

Salam ziarah dr Agunci. :)

Hanif Idrus said...

Suka gak lagu ini....rilex

O CIKTEDDY said...

lirik dia bermakna =D

si kiut lavender said...

sebelum nih skl
xsuka dia pun
dya punya lagu2 pun xlayan
sampailah lagu kosong nih


rasa macam ada valuenya tersendiri dan skl suka..:)

Cikgu Ma said...

assalamualaikum...sihat ke?
insyallah bulan 6 nanti akak habis latihan...ipg Kota Samarahan, Sarawak..aien ipg mana?
ain PISMP ke?akak jqaf..

jia creatifelt said...

as salm.sila tinggalkn nama n alamt penuh di blog sy ok..tq...

aRa ❤ aFiq™ said...

siyes best lagu niii

Yuyu Suwit said...

suke gak lagu nie ^^
sye follow sini yep..saye baru dalam dunia blogging..follow sekali jom ! =)
http://noridayumohamad.blogspot.com/