Teaser : exam~


Menuju FATRAH IMTIHAN. Yukkk berusaha menjadikan ilmu itu benar-benar sampai maknanya kepada diri kita. Allahumma ja'alna minan najiihin wal faaizin wal muta'aziin fil imtihan fii kulli madah fid din fid dunya wal aaahiroh. Ameen Ya Rabb!


*me, search-ing mood study.. boley da selow2 tuh.. focus on exam.. because exam is coming soon! omo omo omo omo :)
Nota Hati : Mohon maaf atas segalanya. Sungguh, kemaafan bukan kerana imtihan, bukan kerana terpaksaan, tetapi kerana terlalu banyak kesalahan dan kekhilafan dari diri ini. Hm moga Allah redha kita sepanjang menjadi pengemis ilmu.


Comments

PeRdU cINta said…
selamat maju jaya :)
faizah husna said…
all the best ... :) bittaufiq wannajah ..

Popular posts from this blog

:: Jangan Pandang Pada Luaran ::

Awak | Jangan jadi manusia sombong. Kepada DIA juga kita akan kembali!

| Hijrah | Kembali Menilai Siapa Diri Kita, Kita Hanya Hamba |

| Pray For Them |


Saudara-saudara kita di bumi Palestin sedang berjihad dalam menegakkan agama Islam. Walaupun kita tak dapat berjihad dan menolong mereka di sana, marilah berdoa supaya saudara-saudara kita di sana mendapat kekuatan dan mendapat lindungan daripada Allah SWT kerana doa adalah senjata orang Islam. Tolonglah mereka dengan DOA! Ya Allah, satukan hati kami umat Islam sedunia supaya Yahudi laknatullah dapat dihancurkan. Info terkini mengenai saudara-saudara kita di sana boleh lihat di FB AMAN PALESTINE. Marilah kita sama-sama menderma untuk mereka dan moga-moga dengan sumbangan yang kita buat itu dapat menyelamatkan nyawa dan membantu saudara-saudara kita di sana. Boikot juga barangan Yahudi. Kita satu ummah sekat ekonomi mereka!