| Wordless Wednesday #4 Jangan Persiakan Wanita |






Marilah kita bersama menyucikan cinta seperti mana ia mula-mula dianugerahkan Allah. Jika cinta itu tercemar, rosak, pudar keindahannya, maka kita akan dipertanggungjawabkan sekaligus tercicir dari senarai list name untuk ke jannahnya yang sangat terindah. Bercinta kerana Allah !

Wallahua'lam.

Nota Hati 1 : Bila kita memang dijodohkan, apapun halangannya kita pasti akan disatukan dlm pernikahan. namun bila memang kita tidak dijodohkan, apapun usaha pastikan tiada hasilnya. ya ALLAH, ajarkan kami mencintai dgn sederhana, ajarkan kami agar lebih pandai memendam cinta, ajarkan kami untuk lebih mencintai-Mu dan kekasih-Mu. ya ALLAH, jagalah kami dari dosa dunia, jagalah dia dari dosa cinta, aku mencintainya kerana-Mu, aku pun rela melepaskannya apabila Engkau kehendaki dan gantikanlah yg terbaik menurut kehendak Engkau ya ALLAH..


Comments

dear future ZAUJ..

tolong wafa dengan baik ya..hikhik
Wafa Irdina said…
@si kiut lavender : tolong jaga at tuk kiter ye
hehehe
tengs ye SKL
:D
Wafa Irdina said…
@aRa ❤ aFiq™ : tengs ye sis..
:D
Akeyla Frr . said…
thankssssssss <3
Wafa Irdina said…
@Akeyla Frr : welkam yee sis
:D
Hanif Idrus said…
Nice entri ....
Support Me By Daily Voting me for Blogger Of The Year
Wafa Irdina said…
@Hanif Idrus: iyeee..hee
tengs yee..inshaaaLLAH vote 4 u ! :D
entry yg terbaik
wafa mcm dah ada calon je :)
Wafa Irdina said…
@Miss Purple Ungu : credit to Ustaz Azhar Idrus
hihi
:D

*inshaAllah..doakan yee tuk Wafa..doa yg terbaek tuk kami :D
sgt suke entry ni..nice..nway done follow u dear.. :)
Norlida Ramli said…
tolong jaga hati kami..
hati in lembut dan halus seperti kristal =D
Wafa Irdina said…
@deardearyhaty.blogspot.com : tengs yee sis sudi polo belog yg xsberapa ni..heee
jemput singgah lg yee:D
Wafa Irdina said…
@Norlida Ramli : hehe
so true dear...
our heart is so fragile
:D
Cik FaRiZaM said…
nice entry :D
Cik FaRiZaM said…
singgah n follow sini

dr,
afasz.blogspot.com
ZiErWa zAiNaL said…
btul2.. find HALAL love.. :) bring u to JANNAH..
Wafa Irdina said…
@Cik FaRiZaM : tengs yee sis
i will terjah ur belog
:D
Wafa Irdina said…
@ZiErWa zAiNaL : so true dear
HALAL love..inshaAllah us will be blessed
:D
Iznie said…
InsyaAllah... aamiin ya Allah... :D
Camy Alya said…
wahai jejaka, jangan persiakan kami kaum wanita ^^
Camy Alya said…
wahai jejaka, jangan persiakan kami kaum wanita ^^
Wafa Irdina said…
@O CIKTEDDY : u too sweet dear
hihi
:D
Wafa Irdina said…
@ Iznie: ameeenn
tengs for ur prayers keyh
:D
Cikgu Ma said…
x sabar la nak jumpa zauj/...ekekeke...
NuYu said…
salam wafa...sy try nak follow ur blog tapi xder lak ruang follower tu yunk mcm mn eh..anway tq follow sy taw..
LuVidA^^ said…
niceee.....jgn bg harapan plsu kt wanita >.<

Popular posts from this blog

:: Jangan Pandang Pada Luaran ::

| Hijrah | Kembali Menilai Siapa Diri Kita, Kita Hanya Hamba |

| Tarikh Itu Semakin Hampir...Jom Counting Down ! |

| Pray For Them |


Saudara-saudara kita di bumi Palestin sedang berjihad dalam menegakkan agama Islam. Walaupun kita tak dapat berjihad dan menolong mereka di sana, marilah berdoa supaya saudara-saudara kita di sana mendapat kekuatan dan mendapat lindungan daripada Allah SWT kerana doa adalah senjata orang Islam. Tolonglah mereka dengan DOA! Ya Allah, satukan hati kami umat Islam sedunia supaya Yahudi laknatullah dapat dihancurkan. Info terkini mengenai saudara-saudara kita di sana boleh lihat di FB AMAN PALESTINE. Marilah kita sama-sama menderma untuk mereka dan moga-moga dengan sumbangan yang kita buat itu dapat menyelamatkan nyawa dan membantu saudara-saudara kita di sana. Boikot juga barangan Yahudi. Kita satu ummah sekat ekonomi mereka!