| Tarikh Itu Semakin Hampir...Jom Counting Down ! |


Assalamualaikum..

Yup…tarikh itu semakin hampir dan mengejarku detik demi detik…membuatkan hati Cik Ain bertambah tidak tenang malah berdebar-debar… Hurm, ya Allah…hanya Engkau yang mengetahui debaran itu… bila Cik Ain tengok kalendar…count down saat itu…hati ni tak semena-mena berubah rentak…tak terkira berapa debaran hati ini dalam masa seminit… Ya Allah moga Engkau mudahkan segala-galanya… inshaAllah..Cik Ain dan guru2 pelatih seluruh IPG yang lain bakal menduduki final exam bermula 14 Mei hingga 24 Mei ni….Xlmew da tu…study pon belom abih lagi ni..sob sob sob..di kesempatan ini, Cik Ain ingin memohon ampun & maaf pada sahabat-sahabat semua & mohon doa jua dari semua pihak… -___-





Sebelum nak tutup entry pendek hari ni, Cik Ain nak share satu doa yang boleh kita amalkan…supaya urusan kita sentiasa dipermudah…bacalah dengan yakin...InshaAllah segala urusan akan dipermudahkan oleh Allah SWT.






Selain itu..nak share jugak di sini...Cik Ain jugak selalu amalkan baca ayat seribu dinar… Biasanya after solat..ayat ni memang Cik Ain xkan tinggal…so, u all, hari ni dan hari2 amalkan la membaca ayat ni. Ayat ni adalah ayat pemudahkan urusan jugak dan ayat dimudahkan rezeki…tapi, jangan setakat bacer je taw, usaha dulu yang penting..then baru bertawakkal dan berdoa..barulah Allah bukak pintu rezeki seluas langit dan bumi untuk kita...k.. ^__^





Okies..stop right there…lets go to study..lalalala...kbai,Salam!
p/s : Semalam, hari ini, esok, lusa dan selamanya akan terus berusaha bersama-sama untuk menggapai kejayaan itu & titipan doa agar dipermudahkan segala urusanku dan dia sepanjang final exam nanti…inshaAllah… ^____^



Nota Hati 1 : O Allah, make it easy, and do not make it difficult. O Allah, make it end well.. ameen :D

Comments

Norlida Ramli said…
oh..gud luck dear =)
nnt bakal jd guru eh..
syoknyeee..tahniah..hehe
Wafa Irdina said…
@Norlida Ramli :tengs yee sis..
doakan kejayaan bersama...
best eyhhhh
heee
ye kowt..
guru embina ngara bangsa...
lalala
:D
Wafa Irdina said…
@Teenager Housemaid : heee
tengs yee dear
wish me luck
:D
twinkle twinkle said…
BETAUFIQ wannajah kak :)
Wafa Irdina said…
@twinkle twinkle: tengs yee sis
doakan ye mudah2an semeny dipermudah
:D
O CIKTEDDY said…
moga Allah permudahkan segalanya tuk kak wafa..amin!
aiNa yaZiD said…
semoga di permudah kan urusan.. amin. gudluck~! =)
all the best sweety..:)

insyaAllah...thanks sebab sudi share apa yg menjadi amalan wafa..:)
Wafa Irdina said…
@O CIKTEDDY :ameen..
tengs 4 ur prayer sis..
same goes to u too :D
Wafa Irdina said…
@aiNa yaZiD:tengs yee sis 4 ur prayer
:D
Wafa Irdina said…
@si kiut lavender :tengs too sweety SKL
miss u laaaa
lmew xnampak au
heee
ne way..sharing is caring
sama2 amalakan amalan yg baek n moge kiter trus istiqamah
moge Allah redha
:D
Miya said…
good luck....

Popular posts from this blog

| Hijrah | Kembali Menilai Siapa Diri Kita, Kita Hanya Hamba |

:: Jangan Pandang Pada Luaran ::