???? kecelaruan ????


Assalamualaikum sume...

Peace be upon to you....
.
.
.
.
.
.

Huisy….. lame dah rasenyer tak mencoret something kat sini terasa cam dah berabad jer entry  yang last 2..huhu..kenapa ek?? sbb still sedang mencari dan terus mencari...muhasabah  yang kadang kala infinity wooo..hati oh hati apasal lah suke sangat rolling up and down ,,turned upside and downside hah?? hurm,,,

.
.
.
.
.
.
hurm kenapa ntah nak haru2 ni ,,, Lupa ker aku  yg  da terlalu banyak nikmat yang ALLAH bagi ??hurm…. ALLAH gak  yg mdatangkan sesbuah ujian tuh,,even sometime da keluar juraian manik2 jernih yang lagi mahal daripada mutiara tuh,,,sampai lidah dah terkelu ,ingatlah tiap bmende 2 akan ad hikmahnya,,alahai sakit kejap jer tak luak pon r segala nikmat tuh,,just ikhlaskan hati n belajrlah untuk redha.,, and ingat hanya DIA lah sebaik2 penolong dan pelindung..pegang ayat ni,insyaallah semuanya akan back seperti asal….hope…jdkn aku kuat rabb…

,
,
,
,
,



*
*
*
*
*
*

“Cukuplah Allah menjadi penolong kami dan Allah adalah sebaik-baik pelindung. Maka mereka kembali dengan nikmat dan kurnia (yang besar dari) Allah, mereka tidak mendapat bencana apa-apa, mereka mengikuti keredhaan Allah. Dan Allah mempunyai kurnia yang besar” (QS Ali Imran: 173-174)
.
.
.
.

.
.
.
.
.
then,,,,cbe anda fikir apa erti kehidupan pada anda,,dan adakah anda akan mampu teguh berdiri  tanpa redhaNYA??
OK .just this.... n stakat ni mgarut...juz nk ilgan kegundahan at y bcelaru nge bnyk mend..keserabutan..n agak release ugak ngarut2 kt belog ni..hee...then,,smile...:)...
salah dan silap harap dimaafkan dan ditegur,,terlalu banyk khilaf coz I'M JUST A HUMAN,,,doakan aku....n may ALLAH bless us ,,,



Wassalam....

Comments

Popular posts from this blog

:: Jangan Pandang Pada Luaran ::

| Hijrah | Kembali Menilai Siapa Diri Kita, Kita Hanya Hamba |

| Tarikh Itu Semakin Hampir...Jom Counting Down ! |