*rezeki*




aku. percaya pada rezeki Allah. jadi. tak payah nak risau lah. soal rezeki itu Allah yang pegang. dan tentukan. bukan manusia. banyak atau sikit. cepat atau lambat. kalau itu memang rezeki kita. inshaaAllah dia akan datang dengan sendirinya. Hm tapi harus usaha dulu. kemudian percaya dan teruskan berdoa. apa lagiiii, toreh senyum luas2 kat bibir tuh weeee



*all da best senior2 yang dapat intebiu spp. awal tahun nim kan. moga Allah permudah rezeki kalian esp posting. plus doakan kami adik2 yang still struggle menghabiskan sisa2 perjuangan & pengajian. yessss, 1 more year. mohon bertahan sikit lagi. may Allah ease everything till da end. tak sabar nak masuk alam pekerjaan yang sebenar ewahhh hikhik* #rezeki #Allah #bagi #adil #doa #dunia #sebenar #cikgu #ipg #life #feeling #excited #jiwangs #edit #pic 







Comments

Sheila Eiman said…
jangan risau, Allah maha mengasihi... dia akan memberikan setiap hambanya rezeki..

Popular posts from this blog

:: Jangan Pandang Pada Luaran ::

| Hijrah | Kembali Menilai Siapa Diri Kita, Kita Hanya Hamba |

| Tarikh Itu Semakin Hampir...Jom Counting Down ! |