*Cute mute stuff*


Bismillahirrahmanirrahim.




Currently my fav is ---->


Stalk the cute mute stuff especially the PLANNER. Mostly stalk via instagram & tumblr. 


Not  my own, but really adore her planner. Her creativity maen maen dengan
stickers, sticky pads, washi tapes, pen kaler-kaler. she is @efarahah. blogger, crafter and a guest book makerrrr.






Lagiii cute planner ----> ihsan GOOGLE










Actually, with planner kita boleh merancang our life dengan lebih teratur. dan jadi satu terapi dan hobi juga bila pandai DIY planner sendiri. buat cecantik. apa pun, kat sini cuma nak cakap buat lah sesuatu yang boleh buat kita gembira macam design planner sendiri cecantiks, lukis doodle, buat cerpen, dan sebagainya agar hormon hormon gembira plus positif menguasai diriii. Yeeee, hidup tak selalu indah. Itu lah kehidupan tapi, kita harus bijak menangani 'ketidakindahan' itu dengan melakukan sesuatu yang membuat diri kita gembiraaaa. 



Moga selalu gembira dalam rahmat Allah sentiasa. Assalamualaikum.


*psssstttt nanti nak DIY planner sendiri. just wait & seeee. (:


Comments

munirah :) said…
comel :3
nak jugak la buat planner!
Amni Mohamed said…
Eeeee kita pun tengah gila pasal benda nih hahaha cute sangat

Popular posts from this blog

:: Jangan Pandang Pada Luaran ::

| Hijrah | Kembali Menilai Siapa Diri Kita, Kita Hanya Hamba |

| Tarikh Itu Semakin Hampir...Jom Counting Down ! |

| Pray For Them |


Saudara-saudara kita di bumi Palestin sedang berjihad dalam menegakkan agama Islam. Walaupun kita tak dapat berjihad dan menolong mereka di sana, marilah berdoa supaya saudara-saudara kita di sana mendapat kekuatan dan mendapat lindungan daripada Allah SWT kerana doa adalah senjata orang Islam. Tolonglah mereka dengan DOA! Ya Allah, satukan hati kami umat Islam sedunia supaya Yahudi laknatullah dapat dihancurkan. Info terkini mengenai saudara-saudara kita di sana boleh lihat di FB AMAN PALESTINE. Marilah kita sama-sama menderma untuk mereka dan moga-moga dengan sumbangan yang kita buat itu dapat menyelamatkan nyawa dan membantu saudara-saudara kita di sana. Boikot juga barangan Yahudi. Kita satu ummah sekat ekonomi mereka!