*sumber kekuatan*
Dalam apa jua keadaan. susah atau senang. Paksa diri untuk yang pertama mengadu dan meminta terlebih dahulu pada Allah. Then ibu abah. rakan plus sahabat2. dan siapa2 yang di sisi kita. 


*Ingat, sesungguhnya, dalam hidup ini, Allah jua lah sumber kekuatan. DIA sumber segala sumber. So, keep working. And never stop praying. #Allah #ada #so #keep #praying #never #give #up*mohon doa dipermudah segala urusan. so, dats all. mood belogging = hibernate-ing. see yuu next time again. ilal liqa', wa ma'al salamah. ^___^

Comments

Hanif Idrus said…
Terima kasih atas ingatan..
PeRdU cINta said…
Allah sumber segalanya..kita cuma boleh teruskan usaha..

Popular posts from this blog

:: Jangan Pandang Pada Luaran ::

Awak | Jangan jadi manusia sombong. Kepada DIA juga kita akan kembali!

| Hijrah | Kembali Menilai Siapa Diri Kita, Kita Hanya Hamba |

| Pray For Them |


Saudara-saudara kita di bumi Palestin sedang berjihad dalam menegakkan agama Islam. Walaupun kita tak dapat berjihad dan menolong mereka di sana, marilah berdoa supaya saudara-saudara kita di sana mendapat kekuatan dan mendapat lindungan daripada Allah SWT kerana doa adalah senjata orang Islam. Tolonglah mereka dengan DOA! Ya Allah, satukan hati kami umat Islam sedunia supaya Yahudi laknatullah dapat dihancurkan. Info terkini mengenai saudara-saudara kita di sana boleh lihat di FB AMAN PALESTINE. Marilah kita sama-sama menderma untuk mereka dan moga-moga dengan sumbangan yang kita buat itu dapat menyelamatkan nyawa dan membantu saudara-saudara kita di sana. Boikot juga barangan Yahudi. Kita satu ummah sekat ekonomi mereka!